lördag 29 november 2008

Sweet

Ah. Vilken lyx att få luta sig tillbaka på soffan, blunda, och få sonater av av Beethoven, Rahmaninov och Sibelius spelade för sig! Har aldrig varit en riktig lyssnare av klassisk musik, även fast jag kan njuta av det. Men detta var riktigt trevligt! Att vara i ett klassrum med en pianist som man känner, som ensam publik.. gjorde det hela mycket mer intressant, och lyxigt!
Sedan blev det som sagt elevframträdanden :) Bland annat trumsolister... en efter en trädde små killar fram med en trumpinne i näven och en trumma framför sig. Sedan spelade de en takt som var en hemlighet för alla förutom trumpojken och nothäftet; bam bam bam bambambambambam... Oemoståndligt. (Min dröm=att lära mig spela trummor).

Kvällen fortsatte i en bar med min nya vän, i väntan på bussen och brorsan (som roade sig i en annan del av Tre) :) Dock var det så pass trevligt att flera bussar hann komma och åka. Någontans vid den tidpunkten ringde brodern och lockade oss över till deras pub, som låg i en ännu oexploaterad (för oss) stadsdel. Modiga begav vi oss dit, frågandes efter vägen. Det visade sig vara ett bra drag, för kvällen blev väldigt rolig! Och senare än på länge länge... No details. Gäsp.

Inga kommentarer: